Webfejlesztés

Napjainkban egyetlen cég vagy vállalkozás sem engedheti meg, hogy ne használja ki a világháló által rendelkezésre álló üzleti lehetőségeket.

Az informatív, professzionális honlap képviseli a világhálón a cég arculatát. Honlapkészítés folyamán, az első lépés, hogy megismerjük az ügyfél igényeit, mit is szeretne közölni a világgal a honlapján keresztül. Ez alapján megbeszéljük a honlap alapfelépítését. Megbeszéljük, hogy igényel-e tartalomkezelő rendszert, ahol saját maga is tudja változtatni az egyes oldalak tartalmát, web-shopról van-e szó, stb. Weboldalkészítés manapság már természetes és nélkülözhetetlen minden vállalkozás számára.

 
Statikus és dinamikus webfejlesztés

Honlapok tervezése és elkészítése szerkesztéssel és programozással, a céltól és az Ön igényeiktől függően statikus - HTML-t és kliensoldali program nyelveket használó - oldalak, illetve dinamikus, azaz szerveroldali futtatást és adatbázis-hátteret alkalmazó- honlapok esetén. Dinamikus weboldalkészítés esetén - igény esetén - admin felületet biztosítunk, így Ön a honlap egyes részeit egy jelszóval védett, szövegszerkesztő-szerű felületen gyakorlatilag szoftverfelhasználói tudással, programozói tudás nélkül tudja szerkeszteni, tehát a híreket, cikkeket Ön is tudja frissíteni.

Web alapú szolgáltatásaink:

  • Tartalomkezelő rendszer
  • Fórum, webáruház
  • Kép-és/vagy videógaléria
  • Online termékkatalógus (keresés, listázás, összesítés)
  • Vendégkönyv
  • RSS elkészítését, üzemeltetését

Php/MySQL/AJAX alapú internetes alkalmazások fejlesztését, LAMP technológiával (Linux+Apache+MySQL+Php)

 
Árajánlat
Kérje egyedi árajánlatunkat speciálisan az Ön igényeire szabva!