Karbantartás

Hogy a munka ne álljon le, tartsa naprakészen informatikai eszközeit!

Ezen szolgáltatásunkat azon cégeknek ajánljuk, ahol a számítógépek és egyéb informatikai elemek időszakos karbantartását, illetve a meghibásodások megelőzését, az ügyfél külső cég bevonásával kívánja biztosítani.
Szolgáltatásunkat az alábbi konstrukciókban kínáljuk:

 
Miért fontos a karbantartás

Az informatikai eszközöknek, mint minden működő berendezésnek, időről-időre szükségük van karbantartásra, hogy a lehető leghatékonyabban szolgálják ki igényeit. A számítógépekben található hardver elemeken használatuk során lerakódik a levegőben keringő por, a ventillátorok eltömődnek, a számítógépházban csökken a levegő áramlás, ezzel gátolva a termelődő hő hatékony elvezetését. A nem megfelelő szellőzés következtében egyes hardver elemek túlmelegedhetnek, ezzel visszafordíthatatlanul károsodva. Szoftveres hibák keletkezhetnek és ez nem kevés bosszúságot okozhat a felhasználónak.

Csak úgy mint a hardver elemeknek, a szoftvereknek is szükségük van karbantartásra. Az operációsrendszerek és felhasználói programok használatuk során egyre több és több felesleges adatot generálnak (pl. logfájlok, ideiglenes internet fájlok) melyek mennyisége idővel a rendszer lassulását, használhatatlanságát eredményezi. Tökéletes program nem létezik, ezért szükséges rendszeresen ellenőrizni a használt programok frissítéseit, hibajavításait, ezzel csökkentve egy hibásan működő szoftver biztonsági kockázatát.


 
Árajánlat
Kérje egyedi árajánlatunkat speciálisan az Ön igényeire szabva!